Siledalehelise peterselli seemned 1g – Köögitaim toiduvalmistamiseks ja kaunistamiseks (Petroselinum crispum)

1,49 
Telli täna ja saa kätte: Teisipäev 23. detsember – Reede 26. detsember

Taime kohta Lehtpetersell (Petroselinum crispum ) on kiiresti kasvav ürt, mille siledad ja aromaatsed lehed sobivad suurepäraselt toiduvalmistamiseks ja kaunistamiseks. Tuntud oma tugevama maitse poolest võrreldes kähara peterselliga, kasutatakse seda laialdaselt Vahemere köögis, suppides, salatites ja kastmetes. Petersellil on ka palju A-, C- ja K-vitamiini, mistõttu on see nii dekoratiivne kui ka toitev lisa Sinu…

Laos

Tootekood: 8711117246008

Kirjeldus

Taime kohta

Lehtpetersell (Petroselinum crispum ) on kiiresti kasvav ürt, mille siledad ja aromaatsed lehed sobivad suurepäraselt toiduvalmistamiseks ja kaunistamiseks. Tuntud oma tugevama maitse poolest võrreldes kähara peterselliga, kasutatakse seda laialdaselt Vahemere köögis, suppides, salatites ja kastmetes. Petersellil on ka palju A-, C- ja K-vitamiini, mistõttu on see nii dekoratiivne kui ka toitev lisa Sinu köögiaeda.

Hüdropoonika ja nutiaiakasutus

Hüdropoonilises süsteemis või nutiaias kasvatades võib petersell kasvada kuni kolm korda kiiremini kui traditsiooniliselt mullas kasvades. Kompaktne suurus ja kohanemisvõime muudavad ta suurepäraseks valikuks siseaianduses, mis võimaldab nautida värskeid ürte aastaringselt, sõltumata välistingimustest.

Omadused

  • Mitmekesisus: Petersilja: Lehtpetersell
  • Siledad, aromaatsed ja tugeva maitsega lehed.
  • Ideaalne toiduvalmistamiseks, garneerimiseks ja värskete salatite valmistamiseks.
  • Rikkalikult olulisi vitamiine ja toitaineid
  • Kasvuaeg: umbes. 65 päeva
  • Külvikava: reavahe 20 cm, istutusvahe 5 cm.
  • Seemnepakett: 1 g

Saagikoristus

Lehti võib korjata, kui taim on kasvanud, tavaliselt pärast 65 päeva möödumist. Lõika kõigepealt välimised lehed, et võimaldada pidevat järelkasvu. Hüdropoonilistes või nutiaiasüsteemides saab lehtpeterselli koristada aastaringselt, et saada pidevalt värsket ja maitsvat rohelist.